Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Gabriel satt i stuen hvor alle lyttet i stillhet, og hadde vondt for å følge med mens Mary Jane spilte sitt oppvisningsstykke som var full av løp og vanskelige passasjer. Han var glad i musikk, det stykket hun spilte savnet alle melodi for ham, og han tvilte på om de andre tilhørerne følte det annerledes, til tross for at de hadde tryglet Mary Jane om å spille noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han satte større pris på bøkene han fikk til anmeldelse enn den usle sjekken. Han likte å stryke hånden over omslaget og bla i ferske bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hans hustru var en liten kvinne med spiss nese, og hun hundset sin mann når han var edru, og hun ble hundset av sin mann når han var full.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun behandlet moralske problemer som en slakter parterer kjøtt, og i dette tilfellet hadde hun tatt sin beslutning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol