Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"Er du full, Ailo?" Hun håpet han var full. Han gjorde mye rart når han drakk. Høsten to år tidligere endte han opp med brudd på hodeskallen etter å ha trillet ned fra låvetaket og landet på en gjødselspreder, et forsøk på å drepe en kråke. Hun hadde lest en artikkel i Norsk Ukeblad om hyppigheten av sinnslidelser blant folk i grisgrendte strøk. En sauebonde på Vestlandet hadde blitt funnet naken på en fjellhylle med en badeball i hendene. Hun hadde lite lyst til å tilbringe sine gylne år i skauen, på leting etter Ailo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Redd for hva som kom til å møte ham, åpnet han bildøren og steg sakte ut. Kvinnen var ikke påkjørt. Hun lå der og gapte lystent mot ham med glinsende pupper, og akkurat idet han oppfattet at det var en oppblåsbar dukke som lå der på bakken, kom en gigantisk rosa kanin med en hagle i hendene byksende ut av krattet på den andre siden av veien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et enslig reinsdyr sto noen hundre meter unna og betraktet ham. Det var ikke uvanlig at noen reinsdyr streifet fra flokken og vandret langs veiene på egen hånd. Kanskje disse reinsdyrene var individualister, eller kanskje de bare hadde mistet flokken sin og gått seg bort. Og kanskje fantes det individualistiske reinsdyr som var lei av å bli forvekslet med reinsdyr uten stedsans. Ingen vet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I Sameland kan alt gå an, Roy. I Sameland kan alt gå an.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild S