Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Små skatter er de hvor det står Jeg er der. Større skatter er de hvor det står Husker du?. Men de fineste skattene er de hvor det skal stå Jeg var der.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver skje suppe er et blikkyss tenkte jeg og ens egen sult er en fremmed makt for andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når man gir fra seg skjebnen sin er man fortapt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes en indre lov om at man ikke kan begynne å gråte når man har for mange sorger inne i seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg var en byrde for mye for meg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Mange tenkte helt sikkert på Irma Pfeifer og på den fine luen hennes og det fine vattantrekket, fordi Irma Pfeifer antakelig ble lagt påkledt i jorden, og døde trenger ingen klær, mens levende forfryser seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I en krøttervogn skrumper enhver egenart inn. Man befinner seg mer blant andre enn hos seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kommer jeg aldri til å tilgi snøen, sa hun. Nyfalt snø kan man ikke etterligne, man kan ikke ordne snøen slik at den ser uberørt ut. Jord kan man ordne, sa hun, og sand og til og med gress, hvis man anstrenger seg. Og vann ordner seg selv, fordi det sluker alt og straks lukker seg igjen når det har slukt. Og luften er alltid ferdigordnet, fordi man ikke kan se den i det hele tatt. Alt bortsett fra snøen ville ha tiet stille, sa Trudi Pelikan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt jeg har, bærer jeg med meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor