Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Totalitære regimer avler totalitære holdninger, og dessuten angst, og slik angst avspeiler seg i menneskenes måte å forholde seg til hverandre på. Det gjelder for alle kommunikasjonsformer, ikke minst språket.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Var det en " Skammens mur " ?. Ja, når man skyter på og dreper mennesker som forsøker å komme seg over den, så er det en skam. En skamplett på historien til et land som kalte seg demokratisk. Dette er udiskutabelt, og gjør det let å forstå euforien på begge sider da Muren endelig falt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En måte å unngå arbeidsløshet på i planøkonomiens DDR, var å ansette arbeidskraft til overflødig arbeid. Kassabetjeningen i supermarkedene besto gjerne av hele tre funksjonærer: en til å ta imot varene, en til å slå beløpene inn i kassaregisteret og endelig,- en til å pakke varene i hva kundene måtte ha med seg til formålet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNina