Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

... No svarer ikke, hvis jeg kunne, skulle jeg ha sagt at hun bare behøver å gjøre som jeg, da jeg var liten, legge hendene over ørene for at det skal bli tomt, få lydene og bråket til å stilne, få den øredøvende verden til å holde munn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... Lucas nærmer seg, man skulle nesten tro at han er på vei mot meg, jeg leter etter noe jeg kan gjøre for å se selvsikker ut, jeg stikker hendene i lommene, hvorfor er det plutselig femti varmegrader inni jakken? Det ville sikkert ha hjulpet hvis jeg var utstyrt med en nødavkjølingsfunksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Før jeg møtte No, trodde jeg at vold var skrik, slag, krig og blod. Nå vet jeg at vold også er stillhet, at den noen ganger er usynlig for det blotte øyet. Volden er tiden som dekker sårene, dagens uunngåelige gang, det at det er umulig å snu. Volden er det som unnslipper oss, den tier, viser seg ikke, volden er det som ikke kan forklares, det som alltid kommer til å være ugjennomtrengelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi kan sende overlydsfly og raketter ut i verdensrommet, vi kan identifisere en forbryter med utgangspunkt i et hårstrå eller en ørliten hudpartikkel, dyrke frem en tomat som kan ligge tre uker i kjøleskapet uten å bli rynkete, og få en mikroskopisk prikk til å inneholde milliarder av opplysninger. Vi er i stand til å la folk ligge og dø på gaten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Julefred betyr at man må late som man er tilfreds, lykkelig, gode venner med alle. Julen er en løgn som forener familiene rundt et dødt tre som er dekt med lys, en løgn vevd av idiotiske konversasjoner, begravd under kilovis med smørkrem, en løgn ingen tror på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når folk spør hva jeg vil bli når jeg blir stor svarer jeg lege på akuttmottak eller rockesanger, da smiler de, de ser ikke sammenhengen, men det gjør jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi