Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Ingen tjenere kommer til å dukke opp med bærestoler for å befri meg fra de røkte koljebitene som dupper rundt i karrikraften.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke lurt å haike hvis man er etterlyst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingeniører klatrer ikke i trær, de driver med passer og vinkelmåler og buelinjaler som heter transportører - hva har linjaler med transport å gjøre?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Blikket glir over Sverresborg, og Domkirketårnet og Nidelva og Erkebispegården. Er det slik trekkfugler har det når de flyr fra land til land ? At landskap etter landskap skifter i hodene deres, eller er hodene for små? Hodene våre er jo også for små i forhold til alt vi får plass til i dem. Katedraler og hele kvartaler bak lukkete øyelokk !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En ny istid er vel i ferd med å senke seg over oss igjen, mener far. Jeg er ikke uenig i det, og tar en nøtteis denne gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke hva ordet liberal betyr, men det rimer på gal.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er ingen som helst dag, det er den dagen jeg har sett Khrutsjovs kortesje,den 30.juni 1964, siste gangen i livet mitt at noen bør forsøke å tvinge meg til å spise Trondhjemssuppe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forstanderinnen kommer bort og forteller at sjømannskirken ligger rett over gaten, der kan vi få norske aviser hvis hjemlengselen blir for stor.
- Det kan jeg forsikre at den ikke blir, vi har ikke kommet hit for å synge salmer og lese norske dødsannonser, mumler far og smører sin femte rugbrødskive med ansjosfileter på.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

I et av heftene til mor står det at den som mestrer yoga kan heve seg over materien ved hjelp av åndens kraft. Betyr det at man klarer å sveve over bakken til slutt ?.
Jeg ser ned i mulligatawngryta og tenker på yogaheftet og lurer på om mor håper å få til en slags svevesuppe ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når man leser en bok av en ordentlig forfatter, ikke en suppete og søndagdskoleaktig, men en ekte dikter, da er det de flotte ordene som fyller hodet - ikke surr og stemmemummel og sus og rot, men setningsrekker som fortsetter lik en melodi lenge etter at boka er lagt bort.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

HanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christin