Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

"Ja, dette ble litt av en oppstandelse", ler far andpustent.
Hvorfor bruker man samme ord på bråk og leven som på å stå opp fra de døde ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg puster ikke lettet, med knute i magen følger jeg etter søster Sonja som ikke skjenker meg et blikk. Sonja svinger med hestehalen, vrikker på baken og går som foran et større publikum enn T. Nilsen. Jeg har aldri skjønt hvorfor man ikke bråsnur og løper rett før man når tannlegekontoret - men det går ikke an å løpe fra en tannlegesøster, hverken den feigeste eller modigste drister seg til noe sånt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen som ikke skriver selv, vet hvor fantastisk det er å skrive.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Brevvenn har liksom bare noe med postverket å gjøre, men pennevenn, det høres høytidelig ut, lik diktere som betror seg til hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Ja, dette ble litt av en oppstandelse", ler far andpustent....Hvorfor bruker man samme ord på bråk og leven som på å stå opp fra de døde ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor kalles en bløt synsdel (øyeeplet) uten skall, for epler ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor kan ikke folk nøye seg med å være sammen med dyr istedet for å kle dem på seg ?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til trøst kjøper jeg Foxkarameller og bestemmer meg for biblioteket. Jeg kan prøve å finne noen av de romanene som ikke lånes ut til mindreårige. Å sitte tørt mellom hyllene og suge syrlige karameller til forbudte kapitler, kan kanskje få vekk murringen i kroppen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Stjernekikkert, hjernekikkert. Det siste er heldigvis ikke funnet opp. Hjernemasse er knudrete og grå, verre enn de styggeste innmatsakene i en slakterbutikk - likevel er det bare å lukke øynene, så lager hjernen hvilke strålende bilder man vil. Umulig å forstå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Løgnere fortjener ikke klemmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadsiljehusmorAlice NordliLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland