Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hvis negeren er << mindreverdig >>, slik man så ofte sier, og hva nå det måtte bety, så skyldes det opplagt at vi, herrefolket, har diskriminert og undertrykket ham slik at han bare kan vise verden et ynkelig mindreverdig ansikt. Men negeren kan ikke holdes nede for bestandig. Ingen makt i verden kan tvinge et folk, uansett hvilken farge det har, ned i den elendighet og fattigdom jeg ser her, i byen og på landet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så falt jeg igjen i søvn, bare for å våkne med et rykk ved daggry, i den dødsstille timen, med hamrende hjerte og et isnende grøss, mens jeg stirret opp i taket hvor Sofie sov, og med drømmerens skarpe klarhet forsto at hun var dødsdømt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  Jensen