Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi står med andre ord overfor en idéverden som ikke helt
utfyllende kan skildres ved hjelp av karikaturen av en
mager mann med sort hatt på hodet og bombe i hånden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle er vel klar over at selv om anarkismen finnes i et stort antall av varianter, så skiller den seg fra leninismen ved å opprettholde det revolusjonære grunnmål, grunnideal: Frihet i ordets konkrete og - ikke abstrakte, ikke idealistiske, ikke hegelske forstand. I virkeligheten dreier det seg ikke om anarkisme contra kommunisme, men om anarkisme contra den leninistiske versjon av marxismen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Se hva dere har efterlatt: en tom og idiotisk karikatur av Europa. Se bygningsstilen, på gesimsene, på ornamentene og på takrennene, Takrenner i en ørkenby!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn Sturød