Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Men tenk hvilken frihet jeg ville hatt,hvor mange flere muligheter, og jeg ville ha sluppet å få skjenn av mosegrodde gamle knarket som Dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han trodde at kjærlighet var basert på trofasthet,og at den viktigste attrlbutt varmt fullstendig lojalitet. Så langt fra å gjøre blind,hjalp den sanne kjærlighet et menneske til å se klart. Kanskje for første gang i livet. Selv det minste forræderi mot den elskede , uansett om det skjedde tidlig eller sent , var ensbetydende med å ha forrådt han eller henne totalt og fra første stund. Det ødela ikke bare fremtiden , men også fortiden; hver dag man hadde levet i tillit hadde vært en løgn og hjerte en dåre . Å være utro en eneste gang var det samme som aldri å ha vært tro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det du gjør nå er ikke annet enn å forsøke å lure seg unna ansvaret for de ubehageligheter man påfører et annet menneske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi gir uretten rett, og retten urett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det fantes ikke noe så spennende og vidunderlig som å føle deg som en del av en bevegelse som arbeidet for å rette opp skjevheter ,sørge for at folk fikk skikkelig lønn, gode arbeidsforhold og kortere arbeidstid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av folk som har rede på det har jeg latt meg fortelle at det skyldes at nesten alle Amerikanske kvinner mister sin jomfrudom allerede i puberteten eller enda tidligere

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han var kommet i det stadium der man krympet seg over de dumheter man gjorde i ungdommen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Landet Spania har nå slått inn på framskrittets vei,og vil innhente den moderne verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nye koster feier best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveig