Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hele livet var ikke mer verdt enn en klype sand klemt fast i en hånd. Det var tilstrekkelig bare å strekke ut fingrene, og intet ville bli tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men nå, for første gang, ble han klar over at livet ikke deles i baner, at livet er ett. Det finnes ikke noe gammelt liv og ikke noe nytt liv. Intet i livet forsvinner, og intet lar seg viske ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ære og troskap til ytterste konsekvens, på tross av seg selv? Men sterkere enn alle disse lover og bånd har jo et menneske i seg en annen sannhet - en sannhet som er bygget opp av andre, renere følelser som har sin egen målestokk for det som kalles rettferdighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva kan være mer menneskelig enn på tross av alt å ønske å bevare sin egen menneskelighet?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir man pisket og torturert i lengre tid, mister man til slutt bevisstheten. Moralsk tortur fører til slutt også til bevisstløshet, til total dvale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken