Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Kom det så sant ut et rykte, at der er det en kar som mange vil ha, så skulde de ha ham alle. Men fikk de først tak i denne karen, som de var så glad i fordi han var frikar og ungkar og spellemann, jo da skulde du ha takk, da gjaldt det bare å få satt ring i nesen på ham og skylapper for aua på ham og klave om halsen på ham og få ham inn i båsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Best var det å stikke dotter i ørene og lukke øinene og bite av seg tungen, så hørte en ikke det en hadde vondt av og så bare det en hadde godt av og kom ikke til å forsnakke seg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanne