Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 27 sitater

Man bør ikke skryte av at man er verken barn eller forelder. Enhver idiot kan bli født, enhver idiot er faktisk født. Dessuten kan enhver idiot bli forelder. For menn kreves ikke mer enn ereksjon, for kvinner holder det at de er til stede. Når folk sier at det de er mest stolt over i sitt liv er å ha blitt foreldre viser det et gledelig lavt ambisjonsnivå. Å sette barn til verden innebærer et stort ansvar, men først og fremst er det et sterkt indisium på at du har hatt sex.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Du har levd lenge. Du påberoper deg erfaring og visdom, selv om det ikke er en opplagt sammenheng mellom de to. Det eneste sin er sikkert, er at du har hatt anledning til å skaffe deg visdom. Det er som å gå på tur i skogen om høsten. Du kan komme hjem med en pose full av sopp, men det er ikke dermed gitt at du gjør det. Dessuten kan soppen være giftig."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når noen spør deg om du har ett minutt, så si at du har det, men at du har tenkt å bruke det selv.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Overgangsritualer er noe man finner igjen i alle samfunn. I primitive kulturer markerer man at barna er i ferd med å bli voksne ved å rispe i dem. I Norge synger vi en sang på rosa papir og gir dem iPod. Religion er også nyttig når vi går rundt juletreet og når noen dør, sånn at vi vet hva vi skal synge.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ikke lev som om du skulle dø i morgen.

De fleste som skal henrettes i morgen, bestiller hamburger og milkshake til middag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De homofile har etter mange års kamp fått de fleste av de rettighetene som heterofile har. Samfunnet har også vist sin velvilje overfor homofile gjennom å late som om Melodi Grand Prix er viktig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er vanskelig å kvitte seg med selvtilliten. Kanskje du tror at du ikke får det til. Det er en god start.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du er ikke de bøkene du har lest. Du er de bøkene du har dårlig samvittighet for at du ikke har lest. Selv i den innerste kultureliten er det sjelden å støte på noen som har lest alt. Selv et menneske med mastergrad i nordisk litteratur kan sitte hjemme i sofaen en kveld og brått tenke "Nei, gitt! I kveld orker jeg ikke å lese Robert Musils Mannen uten egenskaper, i kveld er jeg sliten og jeg vil se tre episoder av 24 på dvd mens jeg spiser Movenpicks rom-og-rosin-is rett fra bøtta. Fordi alt ikka kan være vanskelig hele tiden.Fordi jeg har fortjent det".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi må skape en verden med mindre selvtillit og mer skam, skyldfølelse og dårlig samvittighet. Vi må bringe janteloven tilbake. Dette arbeidet er for viktig til at vi kan overlate det til den katolske kirken og min mor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du er en av dem som mener sprø ting og blir invitert rundt omkring for å snakke, er det bare fordi de anstendige menneskene kjeder seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline