Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Han var en ukomplisert glad mann med en hjertelig latter som kunne få de mest spente situasjoner til å mykner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sannheten vil bare knuse drømmen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var den største tåpen, som trodde at en manns søte ord og kjærtegn noen gang kunne glatte over livets harde realiteter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så mange år hadde jeg brukt på å lære å forstå,beundre og elske denne mannen,at å fortelle ham at jeg hadde tenkt å reise min vei om en måned,ville kjennes som å rive ut hjertet mitt. Jeg hadde ikke lyst til å dra,men jeg visste at det var det eneste valget jeg hadde om jeg skulle beholde forstanden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hendte at jeg ikke kjente meg igjen når jeg så meg i speilet, og andre ganger var det som om jeg så meg selv for første gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Med Guds inngripen kan tragedier lede oss til uventede triumfer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger oppfører du deg som om du var hennes personlige slave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I stedet for å motta den nye dagen som en gave følte hun det som å bli frarøvet det som var blitt mest dyrebar for henne-tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg lurte på om søstrene mine ville være kvinner fra hele verden og med alle typer bakgrunn, svarte, hvite, asiatiske og latinamerikanske. Som jeg lengtet etter å ta del i en slik International kommunitet som aktet å hedre alle individer i like stor grad. Når disse kvinnene tok på seg sløret, var de ett i Guds øyne, selv om hvert enkelt ansikt skinte kraftigere og klarere enn noen gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må se tilbake på hvor du har vært for å vite hvor du skal.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken