Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

V blunket et par ganger, kjente seg beklemt over det han skulle til å si. "Du er en helgen, vet du det? Du har bestandig vert det for meg. Bestandig. Selv da jeg..." "Selv da du hva da?" "Du vet." "Hva?" "Helvette. Selv da jeg var forelsket i deg. Eller hva faen." Butch tok seg til hjertet. "Var? Var? Jeg kan ikke tro at det er slutt." Han dekket over øynene med den ene armen á la Sarah Bernhardt. "Mine fremtids drømmer er knust!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det begynte å dunke advarende i V's hoggtenner, og han lurte på om han noen gang kom til å bli rolig og sindig igjen. Når Jane var i nærheten, ble han visst sjalu på alt som gikk i bukser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Godt" Menneskehannen kastet et blikk på V og virket overrasket. "Det er en som er våken her." Det skal være sikkert og vist, tenkte V. Og hvis du rører henne skal jeg bite av deg den helvetes armen din, helt oppe ved skulderleddet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie