Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Som de gamle grekerne har lært oss, er det intet under månen som ikke er utsatt for fordervelse, hvor storartet det enn måtte være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mennesket er en rasende, vill skapning. Somme tider blir troen et påskudd for kamp. Da er det ingen virkelig tro. Ved å rettferdiggjøre sine holdninger i Guds navn, bringer menneskene Gud til taushet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noe blankt og funklende på vannet fikk meg til å fare sammen et øyeblikk, så så jeg at det bare var en solstråle som falt gjennom den lette skyen og plettet de små bølgene som vinden drev foran seg, med et strålende stenk av spillende gult.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bibliotekaren var av den sorten som mener at bøker skal stå på hyllene, ikke leses...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG