Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

  • Ikke kall meg lesehest, sa jeg. Enten er man leser, eller så er man hest. Aldri begge deler.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han så på meg. Jeg så på Jonny. Vi så ikke gode ut. - En gang må være den første,sa jeg. - Og en gang må være den siste, sa Jonny. Vi tenkte lenge på akkurat det, mens vi gikk den veien vi visste vi måtte gå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det er akkurat det som er for jævli, at du ikke kan være flere steder på én gang. når du er ett sted, så lengter du sannsynligvis til et helt annet sted, og når du endelig kommer deg dit, så lengter du jaggu meg tilbake til der du var, eller til en annen plass, og sånn bare fortsetter det, en håpløs affære.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini