Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hun grov seg ned under frakken min, men med stillheten sin var hun like alene der, som om Gud skulle ha glemt å skape en verden rundt henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hør her, du finner ikke ett eneste lik på denne kirkegården, som ikke har levd livet sitt som potensiell selvmordskandidat. Men så ble man hindret av en liten kreftsvulst, eller et teppebomberaid, eller alderdomssvekkelse. Man fikk ikke tid til å lyge sin tilmålte dose og få avsky for seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Protestantene lever gjennomsnittlig seks og et halvt år kortere enn oss. Det er på ingen måte tilfeldig. Den slags er aldeles ikke tilfeldig, sønn, sa hun. Det har du sikkert rett i, mor, men nå må jeg arbeide, sa jeg, og hun gikk tilbake til rommet sitt og regnet ut enda en gang hvem som levde lengst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi