Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Vi kan like det eller ikke, men hvis vi ønsker å gjøre USA tryggere, blir vi nødt til å være med på å gjøre verden tryggere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Amerikas Forente Stater kan ikke velge om de vil spille en stor rolle i verden eller ikke,» hevdet Roosevelt. «De spille en stor rolle. Det eneste de kan velge, er om de vil spille denne rollen godt eller dårlige».

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen ting virker fast og stabilt, slik det var før; det føles som om det bare er å forsyne seg fritt av alle roller og forhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til lurer jeg på om vi mennesker er i stand til å lære av historien - om vi gjør fremskritt fra ett stadium til det neste i en oppadgående kurve, eller om vi bare følger med syklusene med rikdom og bankerott, krig og fred, oppgang og nedgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dagens politiker vet dette. Han lyver kanskje ikke, men han vet det ikke er noe å vinne for dem som snakker sant, kanskje særlig hvis sannheten er komplisert. Sannheten kan føre til forferdelse, sannheten kommer til å bli angrepet, mediene har ikke tålmodighet nok til å skaffe seg oversikt over alle fakta, og dermed får kanskje ikke offentligheten tilgang til forskjellen mellom sannhet og usannhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

amerikanerne - både republikanere og uavhengige - er lei av den dødsonen politikken er blitt, hvor snevre interesser kjemper om fordeler og ideologiske minoriteter søker å påtvinge oss sine absolutte sannheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En gang var det noen som sa til meg at alle forsøker enten å leve opp til sin fars forventninger eller gjøre opp for sin fars feiltagelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattamarithcHarald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie Uvaag