Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Politiarbeidet ville ha vært lettere om det hadde vært mulig å laste ned alt hva hjernen rommet på en PC. Livets software.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter en merkelig siestasøvn kjente Falcón seg uthvilt, men det var som om hjernen hans lå skjevt i skallen, som en setefødsel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha, Ha! Hvilken tåpe Ærligheten er! Og Tilliten, hans svorne bror, en meget enfoldig herre!

Shakespeare, The Winter's Tale

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frykt er det fundament de fleste regjeringer hviler på.

John Adams, De forente staters 2. president

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun gikk mot ham. Han gikk mot henne. De kysset som gale på fortauet. Et gammelt par som satt ved vinduet, nikket bifallende. Falcón lukket øynene for falskheten som utspilte seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Mord er det største avik i menneskets natur, det får frem en del utkrøpne knep i oss", sa Falcón. "Metodisk tenkning har dårlige levevilkår i en slik illusorisk verden." "Skuespilleri er det mest utkrøpne knep gjennom alle tider," sa Ortega. "Av og til er det så utkrøpent at vi til slutt faen ikke vet hvem vi er lenger."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne Sjønnesen