Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Man kan tvile på vennskap og prat og sex og familie og business og fritid og avtaler og kjærlighet; vold er utvilsomt, det er derfor folk er så redde for vold. Folk liker å tvile, og vold utsletter tvil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tørre, harde, mørke nordiske skogen er den beste skogen fordi den er tom. Den nordiske skogen er krisp og ensom og kald, det er fraværet av mennesker som er det vesentlige her, det vet alle som har et forhold til nordisk skog. Det er en slags anarkistisk tomhet i den nordiske skogen, dette har jeg forstått senere, den nordiske naturen er rolig og tom og åpen for alt, slik anarkiet er rolig og tomt og åpent for alt. Slik jeg var rolig og tom og åpen for alt Slaktus fant på å gjøre med meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemann