Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Det er telefon. Vil du finnes? sier hun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han bøyer seg frem over styret hver gang han tråkker pedalene i bunn. Jeg sykler sånn selv, derfor sykler jeg ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når ansiktet mitt er vendt mot ovnen brenner det i øynene også, som etter langvarig gråt eller ved stor trøtthet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han hadde akkurat kommet hjem med en gave til meg, en uoppsprettet diktsamling fra åttitallet, han satt ved stuebordet og sprettet den opp, så jeg skulle slippe å tenke på dét, jeg har jo så mye annet for tida.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så sier vi bare ha det til hverandre, jeg legger en hånd på den myke, bare armen hennes, den er litt nuppete, og vi smiler til hverandre, før vi snur oss og går hver til vårt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har skrevet en bok, sa Bjørnvig. Sammen med Gitte. Hun fortalte, og jeg skrev. Den ble antatt på fredag. Jeg håper ikke det gjør noe. Det er en liten bok. Det er noe helt annet enn ditt. Så satte jeg meg. Og reiste meg igjen neste morgen og tok en buss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg satt sånn, kunne jeg nesten forsvinne. Jeg ble til ingenting med evnen til å se og høre. Det var en befrielse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bor i et rekkehus med mange vinduer ut mot veien. Kanskje det hadde hjulpet å pusse noen av de vinduene. På den andre siden kan man ikke se ut for bare eviggrønt. Det var en våt sommer i fjor, det eviggrønne vokste som et helvete.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser ut som hun nettopp har gått av sykkelen. Noe hun også er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag