Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det som virkelig satte meg ut, var å huske at jeg ble født. Nylig fortalte jeg moren min om alt dette, og da sa jeg at det føltes som om jeg ikke fikk puste på grunn av en slags veske i lungene da jeg gjenopplevde fødselen. Og etterpå haddde det kjentes ut som om noen hadde stukket noe skarpt ned i halsen på meg. Hun stivnet da jeg sa dette. Hun hadde aldri fortalt meg at jordmoren etter at jeg kom ut hadde stukket et sugerørlignende instrument ned i halsen på meg for å rense luftveiene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"I løpet av alle disse årene har jeg aldri tatt feil når jeg har sjekket om noen har vært døde eller i live. Ikke før nå", sa han. "Hvem sier at du tok feil?" svarte jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En nær døden-opplevelse er ikke noe du bare plumper ut med. "Jeg døde, forlot kroppen min og svevde rundt i universet et øyeblikk. Forresten tar jeg en dobbel cappuchino"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

NorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik Vale