Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

(...) menn og kvinner ofte legger ut på reise med forskjellig utgangspunkt. Menn leter etter en bekreftelse på hvor de kommer fra, kvinner søker en bekreftelse på hvor de er på vei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er to ting jeg hater mer enn noe annet her i livet, det er dårlig fotball og dårlig countrymusikk. Det er også to ting jeg elsker mer enn noe annet her i livet, det er god fotball og god countrymusikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her ligger noe av selve reisens vesen. En erkjennelse av at iblant er det bedre å være fremmed et sted man kan føle seg hjemme, enn å være hjemme et sted som bare blir mer og mer fremmed.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tucumcari må ha vært en by der det alltid var lørdag. Nå føles det i beste fall som det er onsdag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie