Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Satish antok at markedsføringen av religionen ville klargjøre at produktet ikke ble tilbudt før etter døden. Hvis man må ta ferie med enkel innkvartering i helvete, selv om man har reservert en suite i himmelen, er det komplisert å klage.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gamlinger løper bena av seg etter glatt hud, for de ser ikke furene i sitt eget ansikt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nordens folk lengtet mot Syden, men de lengtet ikke etter å få Syden til seg. De ville ikke ha de stakkarene som forvillet seg mot nord og frivillig utsatte seg for frost.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I de tradisjonelle draktene sine så de ut som nonner, men hørtes ut som ekstremt jålete fjortiser. Somalifjortiser, tenkte Satish. Nonnefjortiser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dere tar feil. Jeg akter ikke å drepe dere. Beklager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den nye Sanil var en stor klump. En kulefisk. Han var en vannmelon, om armene og bena og hodet stakk ut av. Han var en blekksprut, som hadde magen som hodet. Hodet hans var en del av magen, og det stakk ikke ut pinnearmer og pinneben av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er stort å bli foreldre. Like stort for mor som for far

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han ville innbille seg at han var mer enn en siklende idiot, som ikke hadde sett andre avkledte nakne overkropper enn sin egen Mamas da han skulle suge på brystvortene, de melkedryppende automatene, som forekom parvis på en menneskemor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ta barnet deres på fanget! Kos med det! Da vil det ikke trenge piller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et barn lærer ikke å smile hvis det ikke blir smilt til.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland