Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Når musikken forstummer i et menneske den har tatt bolig i, er dette mennesket ille ute.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Også Vera var i begynnelsen sky overfor Maggie, men tross skyheten så jeg at de likte hverandre ganske godt. Først da jeg forsto at Veras farfar og morfar hadde stått på de rødes side under opprøret, og at det i Maggies slekt hadde vært både hvite generaler og hvite kampdiktere, forsto jeg Veras tilbakeholdenhet.
Forunderlig er forknyttheten og skammen som bor i finnenes sjeler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Historien er bare et grusomt og ansvarsløst eventyr", pleide onkel Leo å si, "det er vi som må gi den mening og innhold."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

… dette jordelivet handler om to ting: tur og timing; det handler om å være rett mann eller rett kvinne på rett sted til rett tid. Og har man ikke denne flaksen, men er viljesterk og besatt av å sprenge grenser og overgå seg selv, da kan man, og dette skriver jeg i egenskap av avkom, med årene få et og annet å fortelle om faren ved å være Skrake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forteller ikke disse historiene for å utlede en moral, men for å redde noen farger fra glemselen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mennesket er en elektrisk kanin som løper fra sin fortid.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye