Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Går det an å elske og bli elsket når en skjuler følelsene bak ord ingen må røre?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg bærer deg med meg som en sviende smerte, kjenner hvordan du holder hardt og ømt omkring meg. Når jeg forsøker å rive meg løs, revner jeg. Hvem av oss er det som ikke vil slippe taket? Hvem er det som ikke vil gi seg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Psykologen sa: "Først og fremst må du lære deg å puste" Men jeg har aldri tort puste. Det er farlig. Sjelen min henger i enden av pusten, og beveger jeg ånderettet for dypt kommer jeg til å gå i stykker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forlater voksne mennesker barndommen? Eller er det barndommen som forlater dem?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mennesket har alltid spurt seg hva kjærlighet er. I natt lå jeg lenge våken og tenkte. Og jeg kom til at kjærlighet er å føle ømhet for det ufullkomne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske