Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

En familie kan være forbannelsen i et menneskes liv. En familie kan også gi det meste av meningen i et menneskes liv. Ikke vet jeg om familien min er en forbannelse eller mening, men én ting er sikkert, borte er de, og de har etterlatt et stort hull i hjertet mitt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det er rart. Av blod, kjøtt og arv er jeg altså bare åttendedels maori, men av hjerte, sjel og tilbøyeligheter føler jeg meg som full maori. Eller ... Hun så ned i koppen. - Jeg gjorde det. Nå føles det som om den beste delen av meg er gått tapt, på grunn av levemåten min.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kanskje har vi gått for langt langs de andre stiene til at det gamle forbundet kan gjenopprettes, og dette vil forbli en jord hvor ånden har trukket seg bort. Hvor ånden fremdeles er på jorden, men ikke lenger virksom. Ikke lenger elsker jorden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De var ikke annet enn mennesker, for seg selv. Tilmed i par, enhver pardannelse, ville de ikke vært annet enn mennesker for seg selv. Men sammen er de blitt hjertet og musklene og tanken i noe faretruende og nytt, noe ukjent og voksende og stort.
Sammen, alle sammen, er de redskaper for forandringen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han gav ikke en lyd fra seg. Han hadde grått fra seg.
Og han ville ikke se meg i øynene.
På en eller annen måte, e hoa, kjære venn, har du prestert å få ham til å skamme seg over det du har gjort.
Ikke dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fra man våkner til man er våken er det et øyeblikk mettet med tvil og drøm, der man strever med å huske hvor man er og når det er og om man virkelig er.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva