Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Var det på slagmarken, der mennesket iscenesatte sin egen død og for første gang vristet den ut av naturens grep, at sivilisasjonen opphørte - eller var det her begynte?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var som om Nicks historie fulgte bestemte lover for vekst av lignende art som dem som får en skrøpelig plantestengel til å seire over tyngdekraften og stå oppreist uten annen hjelp enn sin egen indre saftspenning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man kan ikke vende tilbake til lykken. Lykken er ikke et sted. Man kan erindre den, men det er ikke det samme. Kanskje finnes den bare når erindringen igjen går inn den døren kroppen en gang gikk ut av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T