Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Vi vil ha barn, tenker jeg, for å ha noe å degge for så lenge det varer; et hjelpeløst nurk med hele spedbarns- og småbarnsalderen foran seg og all den tid fullstendig avhengig av oss... Behovet for barn er ingenting annet enn en fysisk drift.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Av hvilken verdi er den ekte, virkelige kjærligheten tenker jeg, når det ikke vises ikke brukes, bare ligger tung og gnager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Med en grenseløs lojalitet og en forståelse av situasjonen på grensen til det uhyggelige ser hun på meg og sier, du mente det ikke, det gjorde ikke så vondt. Først da jeg bryter sammen i gråt fordi dette er mer enn jeg kan mestre, begynner hun å gråte, vi gråter begge to mens vi ser på hverandre, og jeg hører noen åpne en dør.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal