Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 20 sitater

Det vi var vitne til da Kennedy døde, var fjernsynets triumf

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mrs. Hoyt var den første jeg kan huske som sa at det å kritisere en bestemt amerikansk president ikke var anti-amerikansk; at det å kritisere en bestemt amerikansk politikk ikke var upatriotisk; og at det å ta avstand fra vårt engasjement i en bestemt krig mot kommunistene ikke var det samme som å ta kommunistenes parti. Men disse distinksjonene gikk de fleste av Gravesends borgere hus forbi; det gjør de den dag i dag blant mange av mine forhenværende landsmenn.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Se på verden, se på hvor mange av våre makeløse ledere som påstår seg å vite hva Gud vil !. Det er ikke Gud det er noe i veien med, det er alle skrikhalsene som sier at de tror på Ham, og påberoper seg Hans hellige navn, mens de meler sin egen kake !

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tenk for et slag det ville være for personellavdelingen,som de ville savne meg ! I dag lot jeg en feltprest få permisjon, og jeg hjalp en hysterisk mor med å lokalisere sin sønn i sambandskorpset. Den slemme gutten hadde visst ikke skrevet hjem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han tok bare tak om livet på Maria Magdalena, han gryntet høyt - og ingenting skjedde. Maria Magdalena og alt det hun stod for, lot seg ikke slenge rundt like lett som en folkevogn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er du et offer, vil verden bruke deg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Toronto 9.mai, 1987 - Gary Hart, en forhenværende senator fra Colorado, har gitt opp sin presidentkampanje, etter at noen Washington journalister overrasket ham på weekendutflukt med en Miami-modell, skjønt både modellen og kandidaten hevdet at ikke noe "umoralsk hadde funnet sted - og Mrs Hart sa at hun støttet sin mann, eller kanskje var det at hun "forsto" ham - beslutte Mr Hart at den slags intens gransking av hans privatliv skapte en "uutholdelig" situasjon for ham og hans familie. Han kommer nok igjen, skal vi vedde ?. I de forente stater forsvinner ikke folk som ham lenge av gangen; husker du Nixon?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mr. Merril satt med blikket rettet ufravendt mot scenen, tilsynelatende trollbundet av sprekken der teppet ville dele seg; øyensynlig trodde han at han ved sin saumfaring av denne åpningen, med total konsentrasjon, kunne inspirere teppet til å gå opp. Men hvorfor ble han så forbauset da det skjedde ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er et levende bevis på at vannet i Loveless Lake kan drikkes, for jeg svelget halve sjøen hver sommer.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hukommelsen er et monstrum;- du glemmer, men det gjør ikke den. Den gjemmer på alt. Den tar vare på ting for deg, eller gjemmer dem, og kaller dem frem i minnet igjen med en vilje som er uavhengig av din egen .

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimLailaChristoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli Hagelund