Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

«Jeg har spurt noen lærde menn om de synes [Homer] er like kjedelig som jeg, og alle ærlige mennesker tilstår at boken faller ut av hendene på dem etter ti minutter, men at man er nødt til å ha den i biblioteket som et oltidsminne, eller en rusten medalje som ikke er en skilling verd i handel og vandel.»

Godt sagt! (7) Varsle Svar

[...] Martin især kom med den slutning at menneskene er skapt til enten å leve i evig kval og uro eller i kjedsomhetens sløve dvale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hva betyr optimisme?" spurte Cacambo. "Å," svarte Candide, "det er enslags vanvittig mani som består i å mene at alt er bare bra når alt faktisk er skitt."

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg undres hva som er verst, enten å bli voldtatt hundre ganger av negerpirater, få den ene ballen skåret av, løpe spissrot mellom bulgarer, bli pisket og hengt på autodafé, bli levende dissekert, slite på galeiene - kort sagt bli utsatt for alle de ulykker vi til sammen har gjennomgått - eller sitte her med hendene i fanget?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina