Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

[...] Hun er vill av natur og viser seg tro eller troløs, storsinnet eller grusom, alt etter hvilken impuls hun er styrt av akkurat da.[...]

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nytelsen alene gjør tilværelsen verdifull. Den som nyter, har vanskelig for å bli fratatt livet, mens den som lider eller sulter, hilser døden som en venn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjærligheten kjenner ingen dyd, ingen fortjeneste, den elsker og tilgir og tåler alt fordi den må. Det er ikke dømmekraft som leder oss, og de fortrinn eller svakheter vi oppdager, frister oss ikke til å gi oss hen eller skremmer oss vekk. Det er en søt, vemodig og hemmelighetsfull kraft som driver oss, og vi slutter å tenke, å føle og å ønske, vi lar oss føre dit den vil, og spør ikke om hvor.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For oss, slik bildet fremstår nå, virker det som den mest pikante satire på vår kjærlighet. Venus som i det abstrakte nord, i den iskalde og kristelige verden, må smyge seg inn i en stor og tung puls for ikke å bli forkjølet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen