Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Å, unnskyld , jeg skraper deg visst opp med de lange neglene mine. De er kunstige. Mine vokser ikke fordi jeg aldri drakk melk som barn. Er det ikke fryktelig at man skal betale for slikt resten av livet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor mange barn var det som fikk være sammen med eldre mennesker i dagens verden? Hvor lærte man hva det vil si å bli gammel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker fjernkontrollen, men du har fremdeles bare de samme tre kanalene. På skolen har vi 55. 55? forbløffende.
Det er ikke forbløffende, det er kabel. Du kan skaffe deg kabel - TV.
En gang hadde han vært inne på tanken, men så bestemte han seg for å sende 20 dollar i måneden til barnesykehuset i stedet. Hva skulle han med innfødte danser fra Malaysia, for ikke å snakke om all sporten han kunne se på, når han aldri så på sportsprogram?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvorfor roper jeg ikke på hjelp? Du kan vente med det. Vi finner veien ut. Hvem villle forresten høre det selv om de brølte så hodene falt av? Jeg glemmer at du er en av de mannfolkene som aldri vil stoppe ved en bensinstasjon og spørre om veien. Det finnes ikke bensinstasjoner lenger, svarte han surt. Bare steder man kan kjøpe pølser og T-skjorter. Bensin fyller man selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en fyr som hadde en tante som nettopp var død, og kameraten hans spurte hvorfor han gråt, ettersom han ikke hadde likt den gamle damen. Da sa fyren : - Det stemmer, men det var jeg som fikk henne lagt inn som gal. Nå har hun etterlatt meg alle pengene sine, og jeg er nødt til å bevise at hun var ved sine fulle fem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hippokrates sa at det er ingen begynnelse i kroppen - i en sirkel finner man heller ingen begynnelse. Han mente at hvis den minste delen av kroppen led, ville hele kroppen lide.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe Solberg