Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Er man ordentlig glad i et menneske, har man ikke behov for å flørte med flørte eller være utro med andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke tenk! Katja gikk sakte inn i stuen igjen. Hvordan kunne la være å tenke når hele tilværelsen plutselig syntes å bli snudd på hodet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjalusi var en så tåpelig følelse, og Katja hadde alltid mislikt mennesker som så med eiermine på sine partnere og som ikke klarte å kontrollere sjalusien sin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Katja tenkte ofte på det, at det var jo sånn det burde være overalt i verden. Mennesker skulle leve sammen i fred og fordragelighet, uansett hudfarge, religion eller hvor de kom fra. Men sånn var det ikke alltid, dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Katja hadde egentlig aldri skjønt hvorfor verden måtte deles opp med landegrenser som fortalte hvor folk skulle høre hjemme og helst holde seg i ro. Helt fra hun begynte å reise utenfor Norge hadde hun ønsket seg en annen verden. En verden som ikke var min og din, men som var vår verden. En verden der godene kunnes deles.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De fremmede luktene, de uforståelige språkene, klesdraktene og den fargerike blandingen av raser og nasjoner fascinerte henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30