Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Jeg kastet nettopp ut en bok noen hadde gitt meg, det var en eller annen slubberts beretning om hvordan det var å leve på Oliver Cromwells tid - rent bortsett fra at slubberten ikke LEVDE på Oliver Cromwells tid, så hvordan i helvete kunne han vite hvordan det var?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi hadde en fin sommer med flere turister enn vanlig, blant annet horder av ungdommer som valfartet til Carnaby Street. Vi følger det hele på trygg avstand, men jeg må innrømme at jeg liker Beatles ganske godt. Hvis bare fansen kunne la være å hyle sånn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg går og legger meg og kommer til å ha fryktelige mareritt om gigantiske monstre i akademiske kapper som holder frem lange, blodige slakterkniver med merkelappene Utdrag, Utvalg, Stykke og Forkortet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker gamle bøker som faller opp på forrige eiers favorittside. Den dagen Hazlitt kom hit, åpnet den seg ved "Jeg hater å lese nye bøker" og jeg ropte "Kamerat" til hvem det nå var som eide den før meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du lar meg sitte her og skrive lange notater i margen i biblioteksbøker som ikke er mine. En vakker dag finner de ut at det var jeg som gjorde det og inndrar lånekortet mitt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvordan kan det ha seg at folk som aldri ville drømme om å stjele noe annet synes det er helt i sin orden å stjele bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

,så jeg tok turen til folkebiblioteket hvor de lar deg rote rundt i hyllene og ta med hva som helst hjem...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie