Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det er en lykke at blive elsket, men den sande lykke er at elske - og det kan man nyde helt alene, om så skal være. Det er længselen, der er salig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Shakespeare er det lysende eksempel på et "originalgeni", dvs. en kunstner, som skaber en verden ud av sig selv, ubekymret om givne regler og konventioner, men med en indre logik, der gør ham til en skaber på linje med naturen eller endog med guddommen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den 3. februar 1830 noterede Eckermann en samtale med Goethe om Mozart:

"Jeg så ham, da han var en dreng på syv år," sagde Goethe, "han var på gjennemrejse og gav koncert. Selv var jeg omkring fjorten, og jeg kan stadig væk tydeligt huske den lille mand med hans frisure og kårde."

Jeg gjorde store øjne, og det forekom mig et halvt mirakel at høre, at Goethe var gammel nok til at have set Mozart som barn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice Nordli