Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Jeg er ingen Dostojevskij; men hvis ikke hun har oppført seg som et svin og bør behandles deretter, så vil jeg ikke engang hete Johan.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selvmord i forbindelse med Alf - man kunne like gjerne tenke seg at en matematisk lærebok ville begå selvmord. -

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ordet skaper tanken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi vil leve livet, om det så skal koste oss livet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man skal ikke stikke fingrene sine inn i Guds kvern. Den maler langsomt, men hardt. Ens gode fingrer har ikke noe der å gjøre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Huset ga seg under et tordenbrak, og hun skvatt der hun satt. Hun vendte seg mot meg:
- Det er noe jeg må tenke igjennom, sa hun. - Vil du sette deg her og legge armen rundt meg og holde hånden på brystet mitt? For da blir jeg visst ikke så redd tordenværet, og da kan jeg tenke klarere.
Jeg sa:
- Hvis du trenger en arm rundt deg for å kunne tenke klart sånn i sin alminnelighet, hva trenger du da for å kunne gruble over den høyere matematikk?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vår samvittighet holdt en kort tale. Så ble den stille.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Hva er egentlig dere for en flokk menn!
Enten er dere æregjerrige og skal skape dere en karriére og må ikke ha noen som binder dere - se på Johan - og har ikke råd til å gifte dere før dere er halvgamle, rolige menn - og da tar dere iallfall ikke oss, men noen som er ti år yngre enn oss -. Eller så er dere flagrere og erobrere som tar den og den og aldri lar seg binde - som Erik. Vi får dere ikke.
Jo, slik er det. Vi, alle vi, eller nesten alle, må avfinne oss med det faktum at den mannen vi vil ha - ham vi vil ha mens vi er unge - ham får vi ikke. Hvorfor ikke da være sammen med ham en stund iallfall, elske sammen med ham en stund, være litt lykkelig en liten time?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva ønsker du: En fremtid hvor du og hun sitter, mette, lunkne, tykke og matleie av daglig fet lykke, ugidelige, dovne, ekle som maddiker – eller friheten og illusjonen, jakten efter lykken, den eneste virkelige lykke -

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hissige diskusjoner er et tegn på sunnhet og fred i sinnet.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S