Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hun elsket å se på folk. Ble aldri lei. Det var så forskjellige typer. Så mange varianter. Hun hadde tenkt på det mange ganger, hvor rart det var at alle ansikt var bygget opp på samme måte, med en panne oer to øyne, en nese midt mellom øynene og en munn og hake under nesen. Og likevel var det ikke to ansikter som var like. Hun skjønte ikke at det gikk an!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var så fint, tenkte hun, dette at det fantes forskjellige kulturer, mennesker, og språk i verden. Det gjorde alt så spennende og interessant. Det ville jo vært dønn kjedlig om alle mennesker var like, tenkt likt og levde likt. Forskjellige hudfarger, ulik språk og annerledes måter å leve på, det var jo det som gjorde det spennende å reise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både Pia og Katja var blitt tilbudt både hasj, kokain, speed, helt åpenlyst. Og noen ganger røpet den tunge, søtlige lukten i kupeene at noen hadde røkt en rev der også. Katja var eventyrlysten og nysgjerrig på nye opplevelse, men akkurat den form for opplevelser kunne hun vært foruten. Hun ville heller ha ekte, virkelige opplevelser, enn opplevelser gjennom rus. Opplevelser som var skapt inni i hodet hennes ved hjelp av giftstopper i kroppen. Nei takk!.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30