Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Den trossetning var dette: Et tre som er et godt tre, og lever rent, rankt og anstendig, er sikret et fremtidig liv etter døden. Hvis det er veldig, veldig godt, vil det med tiden bli gjenfødt som fem tusen ruller toalettpapir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så møtte han Toblomst, ble ansatt som hans guide med en uhørt høy lønn og har siden tilbrakt mesteparten av tiden med å bli skutt på, terrorisert, forfulgt og med å henge fra høye steder uten håp om redning, eller, som i det nåværende tilfellet, i fritt fall fra høye steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T