Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"Skal vi prøve noe annet da, hvis du er ferdig med å sjekke fortellingen?" spurte Leonardo irritert. "Jada, tjukken" svarte Petra. Like irritert. "Ikke kall meg for tjukk, din rødhårede gnom av ei jentespire!" freste Leonardo. "Slutt å mobbe håret mitt, din dustete unnskyldning av et menneske" Jeg kan finne opp en maskin som erstatter deg i løpet av en ettermiddag!" svarte Petra tilbake. "Jeg kan konstruere en maskin som gjør jobben din bedre på en time. Selv med den ene armen bundet bakpå ryggen!" brølte Leonardo tilbake" osv Som man skjønner , er oppfinnere rolige mennesker som jobber hardt for å redde kloden og driver bare med viktige ting, For å spare leserene for flere avbalanserte samtaler hopper vi en halvtime frem i tid, til etter at onkel Henrik hadde spylt de to med kaldt vann for å ro dem ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatter-Ewo husker kanskje hva anmelderene skrev om boken Leonardo og Petra på vilter ballongferd: "Ewo skriver bøker like elegant som en murer. Det er bare synd at en mur er uendelig mye vakrere enn dette pjattet!" Eller husker du hva en kritiker skrev om Leonardo og Petras oppfinnelse nummer tusen: "Ewos bøker får leseren til å ønske at han var død og slapp å lese mer!" Eller hva med dette sitatet om Leonardo og Petras geniale marsvinfarm: "Dette er ikke en bok man bare legger halvlest fra seg. Dette er en bok man skal kaste langt av gårde!" Eller dette som er hetnet fra anmeldelsen av Leonardo og Petra stopper regnet i Marokko: "Ewo skriver som en to måneder gammel mink som nettopp har prøvd å lære seg tall og bokstaver." Eller hva med denne, som er yndlinssitatet mitt: "Denne anmelderen glemmer aldri en bok han har lest, Men han er villig til å gjøre et unntak når det gjelder Ewos nyeste roman Leonardo og Petra på tur i trærne."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

(Unnskyld, men innimellom føles det som om alt som har med kos og skjærlighet å gjøre presser seg på. Som om det klemmes ut av en tube uansett hva jeg snakker om).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim