Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Visst vil jeg ha en utdannelse, men ikke arbeide. Jeg finner ingen skole her til lands som kan undervise meg i det jeg ønsker: kunnskaper som ikke er til bruk i arbeidslivet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Farvel til fornuften! Din datters frier begjærer deg, og du ham! Gud se i nåde til dem som tenker godt om kvinnene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når han var alene med et av barnebarna, pleide han å granske ham inngående, drevet av rotfestede følelser, så som farskapet, og andre følelser som var kommet til i det siste, så som nysgjerrighet. Han hadde sin store fornøyelse av å se hvordan visse trekk gikk igjen, fra forfedrene, fra fedre og mødre, i de nye og støyende generasjonene som ennå ikke riktig hadde lært å respektere ham – og slett ikke frykte ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEva