Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Helt siden vitenskapen har stilt seg lilkegyldig til generelle forklaringer som ikke gir sær- og sektorløsninger, har litteraturens store utfordring vært å vite hvordan man kan binde sammen ulik kunnskap og forskjellige lovverk til en flerartet og mangefasettert visjon av verden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En gjenstands symbolikk kan være mer eller mindre eksplisitt, men den er alltid til stede. Vi kunne til og med påstå at en gjenstand nevnt i en fortelling alltid er et magisk objekt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er overbevist om at å skrive prosa ikke burde være annerledes enn å skrive poesi; i begge tilfeller finner vi en søken etter uttrykket som er nødvendig, unikt, kompakt, nøyaktig og minneverdig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLaila