Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg hører til de mennesker som er tilfreds med lite, men dette lille må bare være det høyeste. Hører vi midt i smerte og fortvilelse og kvelende livslede i et hellig øyeblikk et ja på spørsmålet om dette vårt tunge liv har mening, er dette nok for oss. Om dette allerede i neste øyeblikk tilsløres av dunkle skygger, lever vi dog lenge videre på det, og ikke bare lever, vi utholder ikke bare livet, men elsker og lovpriser det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kunne også nevne at min lettsindige omgang med tiden ikke bare skyldes dovenskap og manglende orden, men også er en bevisst protest mot den moderne verdens vanvittigste og helligste læresetning, nemlig at tid er penger. I og for seg er denne setningen nok riktig, man kan lett forvandle tid til penger, slik man lett kan forvandle elektrisk strøm til lys og varme. Det vanvittige og usle ved denne dummeste av alle menneskehetens læresetninger er jo bare det at man uten videre setter "penger" som betegnelse for den høyeste verdi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T