Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Man kan spørre seg om det følelsesfulle mennesket egentlig forakter fred og ro, om det utfordrer skjebnen med vitende og vilje og ikke ønsker å leve annerledes enn i angst og under trussel av sverd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For det er en villfarelse å tro at livet for velsignelsens mennesker er idel lykke og blid velferd. Velsignelsen er er egentlig kun grunnlaget for deres eksistens, den skinner bare glimtvis og gyllent gjennom all kval og hjemsøkelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi blir som regel mest fortørnet over beskyldninger som riktignok er usanne, men likevel ikke helt og holdent.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Slik fremkommer den forunderlige tese at mennesket, uansett graden av venting, har lettere og ikke vanskeligere for å holde ut med sin lengsel, jo lenger borte i tid gjenstanden for ventingen befinner seg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest