Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 16 sitater

Vi er ikke alene. Verden forandrer seg, og vi er en del av denne forandringen. Englene viser vei og beskytter oss. Tross all urettferdighet, tross alt det som skjer med oss som vi mener vi ikke fortjener, og til tross for at vi av og til føler oss uskikket til å forandre alt det som er feil med oss og verden, til tross for de briljante argumentene til Storinkvisitoren - så er kjærligheten fremdeles sterkere, og det er den som vil hjelpe oss å vokse. Først da vil vi være i stand til å forstå stjerner, engler og mirakler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men vi har også et enormt ansvar. På dette tidspunktet i historien er det vi som må utvide egne krefter. Vi må ha tro på at universet ikke slutter der veggene på soverommet vårt slutter. Vi må godta tegnene, og følge hjertet og drømmene våre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ved Babylons elvebredder
satte vi oss ned og gråt.
Det var piletrær der.
Hvor vi hengte våre harper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun hadde alltid vært redd for å snakke, for å virke latterlig, dum. Redd for å vite hva de andre tenkte om det hun sa, for de virket alltid flinkere, mer intelligente, alltid med et svar på alt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Engler er kjærlighet i bevegelse. Som aldri stopper, som kjemper for å vokse, som er hinsides godt og vondt. Kjærligheten som fortærer alt. Englene er laget av denne kjærligheten, samtidig som de er kjærlighetens budbringere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

But now, since J. had assigned him this task, he felt that his angel was much more present - as if the angels made themselves available only to those who believed in their existence. He knew, though, that whether one believed in them or not, they were always there - messengers of life, of death, of hell, and of paradise.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Even though I don't want to know 'how' or 'where,' you taught me that there is a question we should always ask as we undertake something. I'm asking you that question now: Why? Why must I do this?"
"Because people always kill the things they love," J. replied.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Portene til paradiset ville stå åpne for dem som bestemmer deg for å gå gjennom dem. Verden lå i hendene til dem som våget å drømme - og å oppfylle drømmene sine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud