Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Frieri er en støyende sak med flere hannkatter som forsøker å pare seg med en hunnkatt så snart hun får løpetid. En hunnkatt vil tiltrekke seg mange friere, men vanligvis er 1 hannkatt i stand til å holde de andre unna det meste av tiden. Så snart hun er klar, vil paringen foregå hyppig, fra ti til tjue ganger om dagen - i opptil seks dager. Bare de sterkeste hannkattene kan klare dette, og resultatet er at unger i ett kull noen ganger kan ha flere fedre. Denne promiskuøse atferden gjør at muligheten for unnfangelse blir større, det fører også til at kattene får flere karaktertrekk, og det betyr større sjanser for at gode gener bringes videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Katter er oppurtunistiske matmonser, og hvis de er omgjengelige, er det ikke uvanlig at de har to eller tre matsteder omkring i nabolaget, der de kan skaffe seg et måltid fra vennlige mennesker når det passer seg slik.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mengden av sosialt samvær en katt får mens han er mellom to og syv uker, vil bestemme hvordan han vil opptre sammen med mennesker senere i livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  Skage