Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Den som aldri har stått til rors under åpen himmel ei mørk natt midt i havet, har gått glipp av en snipp av Eventyret. Det er ikke så lett å beskrive, men selv føler jeg noen ganger at jeg blir en del av det uendelige. Skipet pløyer ikke nødvendigvis lenger det våte hav, det kan like gjerne være på veg ut i verdensrommet, mot myriadene av små blinkende lys der ute. Både kropp og sjel blir vektløse og samtidig fylt av en ro og et velvære som ellers bare kan oppleves i favnen på den man elsker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Og Jon ved styreåra gliste ekstra bredt da vi gikk inn i den første bauten og kom rundt på første forsøk. I mitt stille sinn tenkte jeg på den svenske forskeren som studerte seg fram til en doktorgrad der hun konkluderte med at de råseglrigga skip ikke kunne krysse mot vinden. Forskning kan resultere i så mye når en skal løse alle gåter, og særlig de praktiske, ved skrivebordet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er spredte regnbyger og noe sjø. "Krabbene lever herrens glade dager", forteller dagboka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IngeborgChristofferAlice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJ