Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Det er vanskelig å forstå at vanlige jordiske mennesker uten videre kan sette seg på sin høye hvite hest og dømme andre medmennesker. Som når de kommenterer noe om asfaltmennesker som det står noe om i avisa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg drømmer av og til å være som før prostitusjonen. Føle noe. Det er som om jeg har brent opp en hundrelapp og prøver å lage en ny hundrelapp av aska. Den er vekk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I heorinhælvetet har du ikke råd til å ha fine prinsipper. Ikke i lengden. Slik er livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lykke er å begrave hodet i en varm, myk pels, høre den jevne pusten og den fornøyde snøftingen fra sin firbeinte venn, kjenne en bløt snute mot kinnet, stryke hånden over silkeglatte ører, drukne all sin bekymring og sorg i grønne, trofaste katteøyne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du ser at det er forskjell på folk når møblene deres vises frem i dagslys

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas