Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

B forteller når han som barn var med faren i kirke, ”Enkelte kirkerom er som akvarier, det finnes ikke en bar flekk, overalt vrimler det av mennesker, helgener, profeter, engler, djevler og demoner. ”Her” og ”hisset” brer seg over vegger og hvelv. Virkelighet og innbilning er gått sammen i en robust legering. Synder, se ditt verk, se hva som venter deg rundt neste hjørne, se skyggen bak deg!”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men hva med alt dette illusjonsmakeriet, dette med å forestille? Dette at skuespillerne skuespiller og at jeg lokker dem til det. Ad alskens omveier prøver vi å prestere emosjonelle impulser som publikum skal oppfatte som følelser, kanskje til og med som sannheter.” Han fortsetter ”Jeg merker en økende motvilje mot selve mirakelet det å skape en skikkelse.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka